Reviews

8/10

We are doing a total gut of the house as well as adding an addition connected to the original with an atrium. Bart’s ideas meshed extremely well with our own ideas for a contemporary design. We are very pleased with the progress thus far. We did run into some design problems with sight lines for our ravine, and had to come to a compromise on redesigns here. 3D walkthroughs of the project before finalizing the design could have prevented this problem.

Was this review helpful?
Company Response

Thanks Dave, it was a pleasure to work with you on this unique addition and renovation to your bungalow on a great ravine site in East York. The connecting space between the existing house and addition, the third space of the atrium, is a dramatic tall volume with abundant light and cross views key to the architectural design of the house.